Her vægtes styrke, kondition og fedtforbrænding. Aqua motion i Herning Svømmehal er 45 minutters tempofyldt træning i 25m eller springbassinet. Det er sund motion til vedligeholdelse af din krop.

Ved Aqua Motion forbrænder du op til tre gange så meget energi, som hvis du laver tilsvarende øvelser på land. Vandmodstanden og opdriften i vandet er hemmeligheden bag denne fantastiske effekt. Det føles ikke hårdt og ser tilsyneladende heller ikke særlig energikrævende ud. Skånsomt og effektivt.
Ved Aqua Motion får du en kombination af konditionstræning, fedtforbrænding og styrketræning, hvor vandets modstand gør, at du styrker kroppens muskler helt ned til lilletåen og helt ind til de mindste muskler i ryggens muskelskjold.
Til sidst afsluttes motionen med udstrækning.

Alle kan være med til Aqua Motion, uanset alder, køn, form og skavanker. Du behøver ikke en gang at kunne svømme, for at være med. Du møder blot op til holdet på lavt vand. Selv på dybt vand behøver, du ikke at være en mestersvømmer, da alle har aqua-bælter på, for at kunne udføre øvelserne bedst muligt.

Hvis det er mest trygt for dig at vælge lavt vand, gør du det. Vil du derimod bruge flere muskler vælger du Aqua Motion på dybt vand. På dybt vand giver det en større forbrænding og dels styrker det kroppens muskelskjold og musklerne omkring din rygsøjle.

Klik her for at se tider for Aqua Motion

Klik her for at se priser for Aqua Motion