Vi har tilknyttet en sportsmassør i Herning svømmehal, Kim har over 25 års erfaring med at massere sportsskader og ømme muskler.

Selv om Kim Thrane er sportsmassør, så er det ikke kun sportsfolk, der kan komme i behandling. Ømme muskler som følge af dårlige arbejdsstillinger, forstærkelse i forbindelse med havearbejde og andre hverdags skader behandles også af svømmehallens massør.

Sidst, men ikke mindst kan du selvfølgelig også bruge massagen til ren forkælelse til dig selv eller som gave.

Få masseret de ømme muskler

Sportsmassage har mange forskellige fordele, det afhjælper blandt andet ømme muskler og smerter, stivhed i muskler og led, affaldsophobninger osv.

En sportsmassage har til formål at, stimulere lymfesystemet og blodcirkulationen samt at reducere spændinger. Vores massør Kim Thrane udfører både sportsmassage samt almindelig massage til ethvert behov.

Det kan være alt fra spændte myoser til en selvforkælende massage.

Det kan være at du har et job som gør at din holdning er dårlig og gør at du bliver anspændt, eller hvis du har hårdt fysisk arbejde og løfter forkert eller andet, så er det altid en god idé at få en løsnet op i kroppen, for at undgå varige skader.

Book en tid ved vores sportsmassør her.

Det er super vigtigt at vedligeholde kroppens muskulatur og nerverne, for at få mere flow i muskulaturen. Du vil opleve at, det er en god massage der løsner godt op og som er super effektiv.

Massagen bliver tilpasser hver kundes behov, det vil sige at du bestemmer tryk og dybden, så du får det bedste ud af oplevelsen. 

Bestil tid ved vores massør i dag

Har du brug for en afslappende massage, eller har du brug for at blive løsnet op? Så kontakt os på 96 28 86 85 og book en tid til en god omgang sportsmassage.