I Herning Svømmehal har vi vores egne fysioterapeuter, Monica og Mette tilknyttet. Dette gør, at vi kan tilbyde en masse forskellige former for træning til dig. 

Vi tilbyder træning, som varetages af en fysioterapeut til dig, som har brug for at vedligeholde dit fysiske funktionsniveau. Der er stort set ingen mennesker i dag, der ikke ville have godt af at, vedligeholde deres fysiske funktionsniveau. 

Information og vejledning er en vigtig del af træning hos os, da vi udelukkende ønsker, at I får det mest optimale ud af en fysioterapeutisk træning hos os. Ved fysioterapeutisk træning opnår du at forbedre kroppens funktioner, smerter forsvinder og din præstationsevne forbedres. 

Vi har derfor fået tilknyttet en fysioterapeut, så vi på bedst mulige vis kan få afhjulpet dine smerter. Fysioterapi kan afhjælpe smerter fra kroppens muskler, led og nerver blandt andet fra hofte, lyske, knæ, skuldre, skader efter idræt mm.

Fysioterapeutisk træning i Herning Svømmehal 

Fysioterapeutisk træning kan være med til at gavne din kondition, muskelstyrke og funktion. Vores fysioterapeuter Monica og Mette kan både være behjælpelig med at forebygge og når skaden er sket i form af behandlingsteknikker og træningsøvelser.

Monica og Mette kører holdene i vand; Aqua Fys og Aqua Fys Mini, og samtlige andre hold på land i vores Multisal, så hvis du har brug for mere bevægelige led, bedre kondition og generelt en bedre fysik - så deltag på en af disse holdtræninger.