I Herning Svømmehal har vi vores egne fysioterapeuter, Monica og Mette tilknyttet. Dette gør, at vi kan tilbyde en masse forskellige former for træning til dig. Monica er dog på barsel fra medio oktober 2023.

Vi tilbyder træning til dig, som har brug for at vedligeholde dit fysiske funktionsniveau. Der er stort set ingen mennesker i dag, der ikke ville have godt af at, vedligeholde deres fysiske funktionsniveau. 

Optimal fysioterapeutisk træning

Information og vejledning er en vigtig del af træning hos os, da vi udelukkende ønsker, at I får det mest optimale ud af en fysioterapeutisk træning hos os. Ved fysioterapeutisk træning opnår du at forbedre kroppens funktioner, smerter forsvinder og din præstationsevne forbedres. 

Vi har derfor fået tilknyttet en fysioterapeut, så vi på bedst mulige vis kan få afhjulpet dine smerter. Fysioterapi kan afhjælpe smerter fra kroppens muskler, led og nerver blandt andet fra hofte, lyske, knæ, skuldre, skader efter idræt mm.

Specialiseret smertelindring og rehabilitering

Smerter kan være en udfordring for enhver, men vores fysioterapeuter er her for at hjælpe. Monica og Mette er specialiserede i at lindre smerter og bistå med rehabilitering af muskler, led og nerver.

Uanset om det er efter en skade, som led i genoptræning eller bare for at forbedre din kropslige komfort, er vores fysioterapeuter her for at støtte dig. De kan både være behjælpelig med at forebygge - og hvis skaden er sket, i form af behandlingsteknikker og træningsøvelser. 

Monica og Mette kører hold i vand og hold på land i vores Multisal, så hvis du har brug for mere bevægelige led, bedre kondition og generelt en bedre fysik - så deltag på én eller flere af disse holdtræninger.