I Herning svømmehal har vi vores helt egen fysioterapeut Monica tilknyttet, hvilket gør at vi kan tilbyde en masse forskellige former for fysioterapi til dig. 

Vi tilbyder blandt andet flere forskellige former for træning til dig som har brug for at vedligeholde sit fysiske funktionsniveau. Der er stort set ingen mennesker i dag, der ikke ville have godt af at, vedligeholde deres fysiske funktionsniveau. 

Information og vejledning er en vigtig del af træning hos os, da vi udelukkende ønsker at i får det mest optimale ud af en fysioterapeutisk træning hos os. 

Du opnår ved fysioterapeutisk træning at, du forbedre kroppens funktioner, smerter forsvinder og at din præstationsevne forbedres. 

Vi har derfor fået tilknyttet en fysioterapeut, så vi på bedst mulige vis kan få afhjulpet dine smerter. Fysioterapi kan afhjælpe smerter fra kroppens muskler, led og nerver blandt andet fra hofte, lyske, knæ, skuldre, skader efter idræt mm.

Fysioterapeutisk træning i Herning 

Fysioterapeutisk træning kan være med til at gavne din kondition, muskelstyrke og funktion. Vores fysioterapeut Monica kan både være behjælpelig med at forebygge og når skaden er sket i form af behandlingsteknikker og træningsøvelser.

Monica har både Fysioterapeutisk træning og Aqua fys så hvis du har brug for mere bevægelige led, bedre kondition og generelt en bedre fysik - så deltag på et af holdtræningerne som Monica står for. 

Vi glæder os til at se jer i svømmehallen.