Til Baby Aqua er der fokus på 3 ting:

  • Vandtilvænning
  • Selvredning
  • Samvær

Babysvømning foregår i familiehallen, hvor vandet ca. er 33 grader varmt, hvilket gør at barnet forbinder vandet med velvære. Alle barnets sanser stimuleres i vandet, bl.a. følesansen, synssansen, høresansen, smagssansen og balancesansen. 

Barnet skal være tryg ved at være i vandet, og skal samtidig have respekt for det. Hvis dit barn bliver ked af det, og ikke vil mere, så gå op af vandet. Det skal være en god oplevelse for både dig og dit barn.

Selvredning handler om at barnet skal kunne redde sig selv, hvis det falder i vandet. Derfor er der mange rygøvelser, da barnet skal føle sig godt tilpas med at ligge på ryggen i vandet.

Målet med babysvømning er at, barnet med tiden selv kan vende sig om på ryggen, og flyde. Derudover dykker vi under vandet, så barnet bliver dus med dette og ikke går i panik, når det kommer under vand.

 

 

Baby Aqua for de små er plask på et hold for babyer og deres forældre. Der sættes fokus på tilvænning og tryghed i vand. Dette gør, at forældre og børn udvikler større tryghed ved ophold i vand senere i livet.

Det foregår i varmtvandsbassinet i familiehallen, hvor vandet er ca. 33 grader. Det dejlige varme vand giver babyen den samme følelse af tryghed, som da den lå i moderens mave under graviditeten.

I hver lektion præsenteres børnene for basale elementer indenfor sansemotorisk stimuli. Vandet stimulerer barnets sanser som f.eks. syn, lugt, hørelse, balance og koordination. De små får rørt sig og brugt musklerne, uden at belaste leddene.

For at mindske risikoen for "uheld" i vandet, skal din baby være iført badebukser med tætsluttende elastik rundt om mave, ryg og lår.

 

 

Babysvømning stimulere sanserne 

Baby Aqua/ babysvømning er en dejlig stund mellem forældre og barn, uden forstyrrende elementer fx mobiltelefoner. Her er der rig mulighed for samvær og nærkontakt med dit barn. 

Babysvømning kan være med til at bidrage til at babyen senere hen undgår at blive vandskræk, da baby har vænnet sig til vand tidligt. 

Din baby skal bruge badebukser med tætsluttende elastik rundt om mave, ryg og lår.
Tag nogle tørre håndklæder med, således babyen ikke bliver kold, mens I bliver instruerede.

Der er mulighed for at have autostol eller lift med ind til bassinet.
Derudover er det en god ide at have en sut med.

I kan starte, når navlen er lægt og mor har været til 8 ugers undersøgelse. 

En lektion varer ca. 30 minutter.

Vi glæder os til at se jer! 

Klik her for at se priser og tider eller ring på tlf. 96 28 86 85

Klik her for at se tider for Baby Aqua

Klik her for at se priser for Baby aqua