Årstidsbassinet

Årtidsbassinet er et 12,5 x 25 meter udendørsbassin med en vanddybde på 1.10 meter. Det er et bassin, hvor vandtemperaturen følger årstiderne. Det vil sige, at på en varm sommerdag kan temperaturen kommer op over 26 grader og en frostkold vinterdag kan der være is på vandet. 

Det er en fantastisk oplevelse at svømme i udendørsbassinet. I foråret, når vejret tillader det, varmer vi vandet op til ca. 24 grader. Så kan du morgensvømme, mens dampen stiger op fra vandet og svalerne flyver højt på himlen over dig. Du kan også på en sommerdag ligge på en af de mange solstole og holde øje med børnene, mens de boltre sig i det våde element.

Når de kolde dage og nætter nærmer sig i efteråret, slukker vi for opvarmningen af vandet og det fungerer nu som et koldvandsbassin. Vandet cirkuleres og der tilføres klor, så det stadig fremstår rent og lækkert. Når kulden og frosten sætter ind, kan du udleve drømmen om at vinterbade i dejlig rent vand. Det giver et sus i kroppen, når du hopper i det iskolde vand - og måske skal du først have hugget hul i isen.

Undervisningsbassiner

Vi har 2 undervisningsbassiner, der er placeret i et separat rum, så der er ro til undervisningen.

Bassinerne har en vanddybde på henholdsvis 90 cm. og 110 cm. Størrelsen er 12 x 10 meter. Vandtemperaturen er 30 grader.

50 meter bassinet

I Herning svømmehal har vi masser af plads til både motionister og til klub aktiviteter. Vores fantastiske svømmehal byder på et svømmebassin på 25 x 50 meter. Hver bane er imponerende 2,5 meter bred. Vanddybden er 2 meter i hele bassinet.

Vi er både stolte af og glade for, at vi kan tilbyde så meget vand at svømme i til vores brugere.

Springbassinet - under renovering (august 2023 - juni 2024)

Springbassinet er 12,5 x 12,5 meter bred og 3,80 meter dybt. Der er altid en masse aktivitet fra 1 og 3 meter vipperner. De fleste unger elsker at springe i vandet og ikke mindst se, hvem der kan lave de bedste bomber.

Når der er ønske om det, lukkes der for udspring, og bassinet bliver i stedet fyldt med andre legeting, som man kan morer sig med. Vi synes, leg er en naturlig del af glæden ved vandet, men altid med ubetinget fokus på sikkerhed.

25 meter bassinet - under renovering (august 2023 - juni 2024)

Vores 25 meter bassin, som er 12,5 meter bred, bruges primært til motionssvømning, leg og aqua-motion. Bassinet kan opdeles i 6 baner.Vanddybden er 1.30 m til 1.80 m.

Efter behov opdeles bassinet med banetov, så der er plads til både legende børn og til motionssvømmere.

I 25 meter bassinet er vandet 28 grader varmt.

Familiehallen

I familiehallen er vandet 33,9 grader varmt. Der er et stort bassin med tre forskellige vanddybder på henholdsvis 30, 60 og 90 cm.

Alle vores bassiner

I Herning Svømmehal har vi fantastiske svømmefaciliteter