Udendørsbassin - kold og varm

Bassinet er 12,5 x 25 meter med en vanddybde i hele bassinet på 1.10 meter. Det er en fantastisk oplevelse at svømme i udendørsbassinet. Temperaturen i vandet er mellem 23 og 26 grader, og på en varm sommerdag kan temperaturen nemt stige yderligere et par grader. 

Ved udendørsbassinet finder du også masser af solsenge, hvor du kan nyde solen, mens børnene boltre sig i det våde element.

Når sommeren går på hæld slukkes for opvarmningen og bassinet fungerer i de kolde måneder som som koldtvandsbassin.

Undervisningsbassiner

Vi har 2 undervisningsbassiner, der er placeret i et separat rum, så der er ro til undervisningen - Bassinerne har en vanddybde på henholdsvis 90 cm. og 110 cm. Størrelsen er 12 x 10 meter. Vandtemperaturen er 30 grader.

50 meter bassin

I Herning svømmehal har vi masser af plads til både motionister og til klub aktiviteter. Vores fantastiske svømmehal byder på et svømmebassin på 25 x 50 meter. Hver bane er imponerende 2,5 meter bred. Vanddybden er 2 meter i hele bassinet.

Vi er både stolte af og glade for, at vi kan tilbyde så meget vand at svømme i til vores brugere.

Springbassinet - under renovering (august 2023 - juni 2024)

Springbassinet er 12,5 x 12,5 meter bred og 3,80 meter dybt. Der er altid en masse aktivitet fra 1 og 3 meter vipperner. De fleste unger elsker at springe i vandet og ikke mindst se, hvem der kan lave de bedste bomber.

Når der er ønske om det, lukkes der for udspring, og bassinet bliver i stedet fyldt med andre legeting, som man kan morer sig med. Vi synes, leg er en naturlig del af glæden ved vandet, men altid med ubetinget fokus på sikkerhed.

25 meter bassinet - under renovering (august 2023 - juni 2024)

Vores 25 meter bassin, som er 12,5 meter bred, bruges primært til motionssvømning, leg og aqua-motion. Bassinet kan opdeles i 6 baner.Vanddybden er 1.30 m til 1.80 m.

Efter behov opdeles bassinet med banetov, så der er plads til både legende børn og til motionssvømmere.

I 25 meter bassinet er vandet 28 grader varmt.

Familiehallen

I familiehallen er vandet 33,9 grader varmt. Der er et stort bassin med tre forskellige vanddybder på henholdsvis 30, 60 og 90 cm.

Alle vores bassiner

I Herning Svømmehal har vi fantastiske svømmefaciliteter