Saunagus er aromaterapi, og stimulere kroppens sanser og effekten af dette er udsøgt velvære i kroppen. Vores gusmester vælger olier alt efter om det skal være en afslappende session, opkvikkende eller muskellindrende.

Saunagus er en speciel oplevelse, så hvis du ikke har prøvet det endnu, så kom og vær med. Under saunagus vil gusmesteren hælde æteriske olier og vand på saunaen, og dampene spredes i hele rummet ved gusmesterens "propel sving" med håndklædet.

Saunagus er en god måde hvorpå kroppen kan slappe af, en god omgang saunagus afstresser og beroliger nervesystemet.

Da det går ind og varmer musklerne op og så slapper man rigtig godt af i hele kroppen, du får også afrenset huden og styrket dit kredsløb - så der er rigtig mange fordele ved saunagus.

Saunagus beroliger nervesystemet

Gusmesteren sender isterninger rundt og alle nyder godt af de æteriske oliers duft og virkning på blandt andet åndedrættet. Den velgørende saunagus er specielt berømt og berygtet hos herrerne, hvor pralerierne af og til gør luften i saunaen tyk.

Kvindernes saunagus nydes, som en velværeoplevelse for at tilgodese kroppens behov for afslapning og der udveksles ofte gode råd og hints for dette.
Kom forbi Herning svømmehal til en afslappende oplevelse i vores sauna, vi kan garantere en afslappende oplevelse og at du får fornyet energi efter en time i vores saunagus.

Har du brug for at arrangere ekstraordinær saunagus, kan du henvende dig til Herning Svømmehal for at høre nærmere om priser og lave aftale herom. Kontakt os på telefon 96 28 86 85 eller mail til: info@herning-bad.dk

DU FINDER TIDERNE FOR SAUNAGUS HER