Herning Svømmehal tilbyder 3-4 saunagus hver dag i vores fantastisk fællessauna.

Saunagus er aromaterapi, som stimulere kroppens sanser og effekten af dette er udsøgt velvære i kroppen. Vores gusmester vælger olier alt efter, om det skal være en afslappende, opkvikkende eller muskellindrende session.

Under saunagus vil gusmesteren hælde æteriske olier og vand på saunaen, og dampene spredes i hele rummet ved gusmesterens "propel sving" med håndklædet.

Saunagus er en god måde, hvorpå kroppen kan slappe af - en god omgang saunagus afstresser og beroliger. Det går ind og varmer musklerne op og så slapper man rigtig godt af i hele kroppen, du får også afrenset huden og styrket dit kredsløb - så der er rigtig mange fordele ved saunagus.

Hver uge kører vi 3 forskellige special-saunagus - dem kan du læse om her:
 

Herregus

Gusmesteren sender isterninger rundt og alle nyder godt af de æteriske oliers duft og virkning på blandt andet åndedrættet. Den velgørende saunagus er specielt berømt og berygtet hos herrerne, hvor pralerierne af og til gør luften i saunaen tyk.

Kvindegus

Kvindernes saunagus nydes som en velvære-oplevelse for at tilgodese kroppens behov for afslapning - og der udveksles ofte gode råd og hints for dette. Der er plads til hygge-snak med hinanden.

Familiegus

Hænger dine børn også med mulen, når saunadøren bliver lukket - og de ikke får lov til at komme med ind? Så tag dem med til 'Familiegus' i Herning Svømmehal. Vi har skruet et hak ned for varmen, så de mindste også kan være med - og få en oplevelse de aldrig glemmer! Ved Familiegus er der plads til spørgsmål og undren. Så tag børnene i hånden og giv dem samme oplevelse som de voksne til 'Familiegus'.


Tag en tur i Herning Svømmehal til en afslappende oplevelse i vores fantastiske fællessauna - vi kan garantere en afslappende oplevelse - og at du får fornyet energi.

Saunagus er en speciel oplevelse, så hvis du ikke har prøvet det endnu, så kom og vær med. Når du har betalt for  indgangen, kan du gratis deltage i saunagus.

EKSTRAORDINÆR OG LUKSURIØS SAUNAGUS HER

DU FINDER ÅBNINGS- OG GUSTIDER FOR FÆLLESSAUNAEN HER