børne fødsesldag

BADNING I LANGE BANER

Vi tilbyder hyggelig rammer for hele familien - både inde og ude.

Her finder du et udvalg af de forskellige badeaktiviteter man kan foretage sig i Herning Svømmehal.

Klik på de enkelte og læs mere:

 

BADNING OG LEG I FAMILIEHALLEN

Tag børn, børnebørn eller naboens børn med i Herning Svømmehal. Der er mange gode oplevelser for både børn og voksne og man kan vælge mellem flere vanddybder 30, 60 og 90cm i familieafdelingens 33,9  gr. varme vand.

 

I familieafdelingen lånes udstyr til at lege med, balancerer på og svømme med. Derudover har bassinet flere sjove vandsprøjtene figurer.

Athletic Man swimming in the pool

MOTIONSSVØMNING

Motionssvømning er godt for sundheden, da svømning både styrker åndedræt, kredsløb og forbrændingen.

Motionssvømning i et af hallens store bassiner, er en sikker investering i kroppens sundhed, hvor muskler og led skånes for hård belastning. Husk også, at det er fantastisk afslappende, at slutte af med at få musklerne varmet godt igennem, i en af svømmehallens saunaer.

MORGENSVØMNING


Fra kl. 6.00 på hverdage åbner svømmehallen dørene for morgenbadning. Mange benytter morgenerne til at få den daglige motion, og møder derefter frisk og fyldt med litervis af herlig energi ind på arbejdet.

 

Svømmehallen er hver morgen vært med gratis morgenkaffe, i tidsrummet 06:00 til 09:00. Desuden har vi en lang række af de landsdækkende aviser, samt gratisaviser, som man kan tage med sig.

 

ET FANTASTISK FÆLLESSKAB
Der er et helt unikt sammenhold og fællesskab blandt morgensvømmerne. Mange mødes dagligt til såvel svømning, som socialt samvær. Hvert år kåres årets morgensvømmer, og den højtidlighed er noget ganske særligt. Kommer du for første gang, vil du hurtigt mærke den helt særlige stemning der er blandt morgensvømmerne.