Træning og Bevægelse

Træning og Bevægelse i multisalen er hensyntagende undervisning for alle, der ønsker at vedligeholde deres fysiske funktionsniveau eller for dig, som ønsker at afhjælpe fysiske gener fra dit bevægeapparat.

Du vil få arbejdet hele kroppen igennem, med fokus på styrke, stabilitet, balance og mobilitet. Der vil være et særligt fokus på styrke og stabilitet af muskelkorsettet omkring ryg/lænd, da dette er udgangspunktet for al bevægelse.

Du vil opleve en varieret træning med brug af forskellige redskaber, samt træning med egen kropsvægt.

Indgang via indgang Nord.

Flow

Flow er for dig, der er lige så stiv og stram som størstedelen af Danmarks befolkning.

Flow er en træningsform, hvor der arbejdes med kroppens bindevæv. Bindevævet er hinder, der findes under huden, omkring muskler, sener og de indre organer. Kroppens bindevæv kan sammenlignes med en våddragt. Den er generende og stiv, hvis den er tør, men behagelig og smidig, når den er våd. I Flow arbejder vi med at holde ”vores våddragt” våd og smidig. Man kan umiddelbart ikke mærke sit bindevæv, men hvis man føler sig stiv, besværet eller har smerter, kan der skyldes stift og ufleksibelt bindevæv, der ikke glider optimalt.

I Flow arbejder vi med bevægelser af hele kroppen i forskellige stillinger og retninger. Træningen foregår langsomt og blidt i små dynamiske stræk.

Indgang via hovedindgangen.
 

Bold og Balance

Bold- og balance-træning er for dig, der kan lide træning, hvor core- stabilitet- styrke og balance-træning er i højsæde. I løbet at træningen arbejdes kroppen igennem vha. øvelser på eller med bolden. Træningen med bolden gør at øvelserne kan gradueres så hvad enten du er ældre, yngre, almindelig motionist eller en mere øvet sportsudøver, kan du være med til træningen.

Undervisningen varetages af en af vores fysioterapeuter.

Indgang via hovedindgangen.
 

Puls og Styrke

Træning på Puls og Styrke vil være et mix af forskellige træningsformer, hvor der vil være fokus på at få pulsen op og forbedre muskelstyrken.

Træningen vil være opbygge ud fra ….. intervaller med høj puls i kort tid, forskellige funktionelle bevægelser med høj intensitet og egen kropsvægt som belastning, eller med hjælp fra forskellige redskaber.

Træning vil være lidt som ”kokkens valg” på dagen. Så mød op op og se, hvad der er på menuen. Tillader vejret det, flytter vi træningen udenfor, så vær forberedt på lidt af hvert - mød op og få sved på panden.

Undervisningen varetages af en af vores fysioterapeuter.

Indgang via hovedindgangen.
 

Klik her for at se tider for alle hold i Multisalen 

Klik her for at se priser på alle hold i Multisalen