Aqua Fys holdtider

  • Mandag kl. 15.00-16.00 (Cirkeltræning)
  • Onsdag kl. 8.15-9.00 (Varmtvandstræning)
  • Fredag kl. 14.00-14.45 (Før- og efterfødselstræning)
  • Fredag kl. 14.45-15.30 (Varmtvandstræning)

Pris: 35 kr. pr. gang – eller som vanlig med kort og/eller billetter.
Ingen binding.

Opstart af alle hold i uge 34.

 

Varmtvandstræning

Holdet henvender sig især til personer med muskel- og/eller ledsmerter og personer, som ønsker at forbedre eller vedligeholde sit fysiske funktionsniveau.

Dette er et hold med skånsom vandmotion til hele kroppen. Træningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov og niveau.

I vand vil du opleve en større bevægelsesfrihed og du vil sandsynligvis opleve, at træningen i det varme vand har en lindrende effekt på dine smerter. Med træning i varmt vand kan du genopbygge eller forbedre bevægelighed, muskel-styrke og balance.

Der bruges forskellige redskaber fra gang til gang, med fokus på en varieret og motiverende træning.

 

Træningen vil foregå i vores undervisningsbassin, som er 30 grader varmt.

 

Træningen varetages af fysioterapeut Monica Rishøj.

 

Tider:

Onsdag kl. 8.15-9.00

Fredag kl. 14.45-15.30

………………………………………………………..

 

Før -og efterfødselstræning:

Dette hold henvender sig til dig, der er gravid eller dig, der har født.

Der arbejdes med styrke og stabilitet af hele kroppen, især bækken, mave og ryg. Der vil desuden også være fokus på kondition og balance.

Hvis du er gravid, er det vigtigt at holde dig sund og i form, men det kan være svært, hvis du er ramt af komplikationer. I forbindelse med graviditeten kan det være fx bækkenløsning, eller når du er længere henne i graviditeten, hvor man behøver mere skånsomme træningsformer.

Holdet kan også benyttes af dig, som har født. Efter fødslen har kroppen brug for skånsom genoptræning, for at komme tilbage til sit almindelige funktionsniveau. Du er meget velkommen til at have din baby med ved bassinkanten.

 

For at skabe en varieret træning, bruges der forskellige redskaber fra gang til gang, og det kan variere om træningen foregår i vores 25 meter bassin eller i vores undervisningsbassin.

 

Træningen varetages af fysioterapeut Monica Rishøj

 

Tid:

Fredag kl. 14.00-14.45

………………………………………………………..

 

Cirkeltræning:

Cirkeltræning er en træningsform, der giver mulighed for at få pulsen op og blive udfordret, men hvor den enkelte kan sætte sit eget tempo.

Til cirkeltræningen bliver der sat mellem 5 og 10 stationer op. Øvelserne på stationerne er sammensat, så der både er puls, styrke- og stabilitetsøvelser for hele kroppen, samt balanceøvelser. Vi vil have en fælles opvarmning, hvorefter de enkelte øvelser på hver station bliver præsenteret. Herefter skifter man mellem de forskellige stationer inden for et bestemt tidsinterval.

 

Træningen foregår i vores 25 meter bassin.

 

Træningen varetages af fysioterapeut Monica Rishøj.

 

Tid:

Mandag kl. 15.00-16.00.

………………………………………………………..

 

På alle tre hold gælder det, at der ingen binding  er, dvs. at du møder blot op, når det passer dig.