Vi har siden sensommeren været – og er stadig hårdt ramt af sygdom blandt personalet. Det gør, at alle har taget ekstra vagter, for at få bemandingsplanen til at gå op. Men nu kan puslespillet ikke længere gå op.

 

Der er 2 afgørende grunde til denne stigning i sygdom. Denne ene er, at vi reagerer som vi skal, når vi har corona symptomer – vi bliver hjemme og bliver testet. En anden grund er, at vi bliver ramt af isolation, når vi har været i nærkontakt med en coronasmittet.

 

Jeg er ked af, at denne beslutning skal træffes, og hvordan kan aflysning af saunagus overhovedet hjælpe?
Min vurdering er, at vi skal have fokus på bemandingen ved bassinerne, frem for at afholde saunagus. Ved at aflyse gus, kan vi bedre sikre bemanding ved bassinerne, samt vi er ikke afhængige af, af der på gus-tidspunkterne skal være personale af begge køn på arbejde. Dette giver større chancer for at bemande ledige vagter, når der er sygdom.

 

Jeg ved at saunagus for nogle, er en stor del af svømmehalsoplevelse. Men jeg håber, at der er forståelse for, at dette er en nødvendig beslutning, for at komme igennem en svær periode.

 

Jeg håber, at vi kan åbne op for gus igen til januar – men jeg vil ikke love noget. Hold dig opdateret på Facebook og vores hjemmeside.

 

Med venlig hilsen

Jette Lundø Michaelsen
Halinspektør, Herning Svømmehal