Lige nu har vi en del forskellige holdtræninger du kan benytte dig af når du besøger svømmehallen, vi har forskellige hold såsom:

Herunder kan du læse lidt om de forskellige former for holdtræninger vi har i Herning svømmehal.

Find prisen på holdtræning her

Aqua motion 
Aqua motion er holdtræning i vand som har fokus på kondition og fedtforbrænding. Det er 45 minutters tempofyldt træning, som vedligeholder kroppen.
Læs mere her

Aqua fys
Aqua fys er holdtræning der henvender sig til personer med muskel og/eller ledsmerter, der ønsker at forbedre eller vedligeholde sit funktionsniveau. Dette er holdtræning som er skånsom vandmotion til hele kroppen, som tager udgangspunkt i den enkeltes behov.
Læs mere her
 

Baby aqua
Baby aqua bedre kendt som babysvømning er også et af vores populære hold i familiehallen, babysvømning styrker babys sanser og motorik.
Læs mere her

Baby motorik
Baby motorik er en undervisning der vil være tilpasset dit barns alder og det udviklingstrin dit barn er på, på dette hold vil vi gennem leg og rytmik stimulere dit barns sanser, hvor vi har fokus på nærvær og hygge.
Læs mere her
 

Fysioterapeutisk træning 
Fysioterapeutisk træning er undervisning der tager hensyn til alle, der ønsker at vedligeholde deres fysiske funktionsniveau, eller for dem der ønsker at afhjælpe fysiske gener.
Læs mere her

Flere former for holdtræning i vandet fra 2023 

Du kan forvente en hel del flere former for holdtræninger i svømmehallen, når vi rammer 2023 da vi har en del på tegnebrættet lige nu, for at give jer endnu flere valgmuligheder når i booker holdtræninger i svømmehallen.

Vi ser frem til at kunne tilbyde jer endnu flere former for holdtræning i vandet i fremtiden.